درباره نشریه

نشریات دانشجویی:

یکی از مؤثرترین برنامه ‏های مفید جهت کشف و بروز استعدادها، خلاقیتها و تواناییهای طلاب و دانشجویان در زمینه فعالیتهای پژوهشی، نوشتاری، اشعار، مقالات و قطعه‏ های ادبی آغاز به کار تعدادی از نشریات دانشجویی در سنوات گذشته در گرایش های مختلف بوده است. طلاب و دانشجویان علاقه مند به هر موضوع و محوری در یکی از نشریات در قالب نگارش مقاله یا امور فنی نشریه همکاری می ‏نمایند و از این رهگذر تجربه نگارش مقالات پژوهشی، تحقیقی و مدیریت نشریات را کسب می ‏نمایند. هم اکنون نشریات ذیل که به شکل فصلنامه چاپ و منتشر می‏ شود در حال فعالیت است ضمن این که برخی از این نشریات توانسته است در جشنواره‏ های نشریات حوزوی و دانشگاهی در سطح کشور رتبه‏ های ارزشمندی کسب نمایند.

نشریه دانشجویی فراسو
این نشریه با نظارت و اشراف مدیریت دفتر فرهنگی و امور دانشجویی در زمینه ‏های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و تاریخی فعالیت می‏ نماید و تاکنون هجده شماره از آن چاپ و بیشتر برای حوزه های علمیه سطح کشور و برخی از مراکز دانشگاهی ارسال شده است. این نشریه سال 1380 در جشنواره نشریات دانشجویی کشور بخش معارف، حائز رتبه نخست کشوری شد و غرفه نشریات دانشگاه سال 1382 در نمایشگاه مطبوعات اسلامی شهر قم رتبه نخست اطلاع‏ رسانی را احراز نمود، همچنین بهمن 1385 در نمایشگاه نشریات تجربی مشهد که توسط معاونت فرهنگی شهرداری برگزار گردید دو مقاله از این نشریه به عنوان مقالات برتر برگزیده شد.

نشریه دانشجویی قرآنی زلال وحی
این نشریه در زمینه علوم و معارف قرآن کریم و اهل بیت(ع) زیر نظر مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه فعالیت می نماید و تاکنون یازده شماره از آن چاپ و منتشر شده است. یکی از رتبه‏ های کشوری این نشریه کسب رتبه چهارم در یازدهمین نمایشگاه بین ‏المللی قرآن کریم تهران است که به عنوان چهارمین نشریه برتر قرآنی کشور دست یافت و از سوی نهاد مقام معظم رهبری 6 عدد ربع سکه بهار آزادی و تقدیرنامه به آن اهدا شد.

نشریه دانشجویی حکمت رضوی
این نشریه در گذشته با عنوان فروغ اندیشه منتشر گردیده و از سال 85 با عنوان جدید حکمت رضوی منشر می گردد و در زمینه موضوعات فلسفه و کلام اسلامی زیر نظر مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی فعالیت می‏ نماید. تاکنون سیزده شماره از آن چاپ و منتشر شده است.

نشریه دانشجویی گفتمان حقوقی
این نشریه در زمینه موضوعات حقوقی زیر نظر مدیر گروه حقوق دانشگاه فعالیت دارد و تاکنون یازده شماره از آن چاپ و منتشر شده است.

نشریه گفتمان اقتصادی
این نشریه از ابتدای سال 93 و پس از تجربه موفق راه اندازی انجمن علمی اقتصاد به همت جمعی از دانشجویان خوش فکر رشته اقتصاد دانشگاه رضوی شروع به فعالیت نمود این نشریه با صاحب امتیازی گروه اقتصاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی و زیر نظر مدیرگروه و اعضای هیئت علمی رشته اقتصاد به صورت دوفصلنامه منتشر می شود.

نشریه گفتمان فقه و اصول
گروه فقه و اصول دانشگاه علوم اسلامی رضوی به منظور دستیابی به اهداف خود کوشیده است در کنار فعالیت های آموزشی به امر مهم پژوهش نیز توجه داشته باشد در همین راستا در جهت ارتقا توانایی های دانشجویان در عرصه تحقیق پژوهش و نویسندگی و ترقیب آن ها به این امر مهم اقدام به انتشار دو فصلنامه گفتمان فقه و اصول نموده است. که در همین مدت مورد توجه جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه ب خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار گرفته است.